MAGUNKRÓL

Bizonyára ismeretes Ön előtt, hogy Szeged legrégebbi taxivállalata a Volán 10.sz. Vállalat által üzemeltetett "Volán Taxi" jogutódja a Tisza Volán Taxi Kft, mely igy közel 50 éve áll Szeged polgárainak rendelkezésére.Cégünk minden időszakban a legmesszebbmenőkig figyelembe vette megrendelőink igényeit.

Az elmúlt években a személyszállítás színvonala jelentősen csökkent, az utazóközönség igénye pedig a minőségi szolgáltatás irányába tolódott el. Ez új kihívást jelentett társaságunknak, hogy egy európai színvonalú taxitársaságot hozzunk létre. 2003. májusától új arculattal, új szemlélettel, új üzleti névvel folytatjuk tevékenységünket. Mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy egységes és kultúrált megjelenésünkkel, melyhez ápolt külső és tiszta, jó állapotú gépkocsik tartoznak, elnyerjük, és megtartsuk az Ön bizalmát is!Óriási népszerűségnek örvendő, a taxi szolgáltatók között egyedülálló "hűségprogramot" dolgoztunk ki törzsutasaink részére.

Társaságunk 50 éves múltjával, tapasztalatával, korszerű járműparkjával, megbízható szolgáltatásával áll az utazóközönség rendelkezésére. A Taxi 3. munkatársai azonos színvonalú, megbízható szolgáltatást kínálnak Önnek Szegeden személyszállítás, teherszállítás, autómentés, reklámozás terén. Kérem, éljen a lehetőséggel, ismerje meg közelebbről a Taxi 3 társaságot, annak szolgáltatásait, és legyen a partnerünk!
Állunk rendelkezésére a nap 24 órájában.

Bobkó Attila
Ügyvezető igazgató