SZOLGÁLTATÁSOK

 

 

SZEMÉLYTAXI
Járműállomány
A gépkocsipark ma többnyire légkondicionált, nagy csomagterű, korszerű, egységes arculatú de nem azonos tipusú autókból áll. A gépjárműveket az állandó megrendelők és szerződéses partnerek igényeit figyelembe véve négy kategóriába soroltuk.
Kategória
Jellemzők
I
Nagy belterű, légkondícionált, nagy csomagtartós, kényelmes autó (Seat Toledo, Mercedes, Skoda Octavia, Superb,VW Passat, Vento, Ford Mondeo, Lancia, Opel Vectra) Gépkocsivezetője az évszaknak megfelelő ún. alkalmi jellegű (öltöny, ing, nyakkendő) ruházatot visel
II
Mint az I-es kategória, de nem légkondícionált. Gépkocsivezetője az évszaknak megfelelő ún. utcai ruházatot ruházatot visel.
III
Átlagos belterű, átlagos csomagtartós, kényelmes autó (Opel Astra,
IV
kis belterű, kis csomagtartós autó (Suzuki Sedan, Skoda Felicia)
Gépjárművezetők
A gépkocsivezetők belépéskor szakmai oktatáson kötelesek részt venni. Képzésük a későbbiekben folyamatos. A kollégáknak egységes szakmai és etikai kritériumoknak kell megfelelniük, ez időről időre ellenőrzésre kerül. A szakmai felkészültség, a biztos helyismeret és a kifogástalan, kulturált megjelenés nélkülözhetetlen alapkövetelmények, a gépkocsivezetők idegen nyelvtudása pedig egyre szélesebb körben jellemző.
Etikai bizottságunk folyamatosan ellenőrzi taxis kollégáink munkáját, kultúrált viselkedését, megjelenését, valamint a kocsik külső, és belső műszaki, és esztétikai állapotát. Az esetlegesen felmerülő panaszokat kivizsgálják, és szükség esetén szankcionálják .
Diszpécserszolgálat
Társaságunk saját URH adó-vevő- és számítógépes hálózattal támogatott diszpécserszolgálata 0-24 óráig folyamatosan fogadja a megrendeléseket, telefonkezelőink, diszpécsereink magas szakmai hozzáértése biztosítja a feladatok rugalmas teljesítését. A beérkező megrendelések rögzítésre kerülnek, így vitás esetekben a kért adatok visszamenőleg isellenőrizhetők.
Kiállás
A társaságunk a körtöltésen belül 2-5 percen belüli kiállással veszi föl a fuvarokat. A magas létszám lehetővé teszi ennek betartását.
Extra szolgáltatások

Lehetőség van különleges igények kielégítésére is, mint például előrendelés - megadott helyszínre és időpontra - bármikor, légkondicionált autó külön díjazás nélkül, exkluzív kategóriájú autó külön díjazás nélkül, futárszolgálat (levél vagy csomagszállítás utas nélkül), nem dohányzó gépkocsivezető, idegen nyelven beszélő gépkocsivezető.
A taxi rendszerű személyszállításon kívül vállalunk csomagszállítást, non stop futárszolgálatot, kisállat-szállítást, virágszállítást, 1 autó 2 sofőr szolgáltatást, járóbeteg-szállítást.

Az utazással kapcsolatos észrevételeit telefonon a 333-333-as számon teheti meg. Cím: 6701,Szeged Pf.:185.

 

 

 

 

 

 

 

TEHERFUVAROZÁS

 
Díjszabások
Ft/óra
Ft/km
Város (minden megkezdett óra)
3500
-
Vidék
-
110
Rakodás (a gépkocsivezetőn kívül)
1800
-
A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

 

 

 

 

A szállítással kapcsolatos észrevételeit telefonon a 333-333-as számon teheti meg. Cím: 6701,Szeged Pf.:185

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KISBUSZ

 
Díjszabások
Helyben
Túra
Nemzetközi
8-15 személy részére
Megállapodás szerint
95 Ft/km +ÁFA+ egyéb költs.
144 Ft/km + egyéb költségek
20-28 személy részére
Megállapodás szerint
155 Ft/km +ÁFA+ egyéb költ.
238 Ft/km + egyéb költségek
Több személy esetében további egyeztetés szükséges. (Bobkó Attila: +36/20/941-3089)

A szolgáltatás megrendelhető Bobkó Attilánál a 06/20/941-3089,
vagy hívja diszpécserszolgálatunkat: +36/62/333-333

Aktuális hírdetésünk
Kép megtekintése nagy méretben.
Kép megtekintése nagy méretben.
Kép megtekintése nagy méretben.
Kép megtekintése nagy méretben.
 
Kép megtekintése nagy méretben.
Kép megtekintése nagy méretben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUTÓMENTÉS

DIJSZABÁS A BIZTOSÍTÓTÁRSASÁGOK ÁLTAL ELFOGADOTT TARIFÁK SZERINT

Alapdíj
6.800
Ft/gk
Külföldi szállítás úticéltól függően, megegyezés szerint,  egyéb költségek figyelembe vételével. Távolságtól függő kedvezmények
1800
Ft/km
Óradíj
1.500
Ft/ó

 

 

 

A szállítással kapcsolatos észrevételeit telefonon a 333-333-as számon teheti meg. Cím: 6701,Szeged Pf.:185

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REPTÉRI TRANSZFER

Társaságunknál lehetőség van Szegedről a Budapesti repülőtérre, vagy onnan Szegedre előre megállapított tarifáért történő utazásra.

Rendelhető:

  • 4 utas és kézipoggyászok részére I. kategóriás személytaxi
  • 8-28 utas és kézipoggyászok részére kisbusz. ( Peugeot Boxer, WV Transporter, Mercedes, Temsa Samba Man ).
  • Több személy esetében további egyeztetés szükséges. (Bobkó Attila: +36/20/941-3089)
 

A gépkocsik igény esetén a reptér érintésével külön díjazás ellenében Budapest más területein is megállnak. Környező országok repülőtereire való eljutás külön megállapodást igényel. Kisbuszokról bővebben »»»

Tarifák »»»
A szolgáltatás megrendelhető Bobkó Attilánál a 06/20/941-3089,
vagy hívja diszpécserszolgálatunkat: +36/62/333-333

 

 

Az utazással kapcsolatos észrevételeit telefonon a 333-333-as számon teheti meg. Cím: 6701,Szeged Pf.:185

 

 

 

 

SZERZŐDÉSES FUVAROZÁS

Társaságunk a jelenlegi és leendő üzleti partnereinek, rendezvény-szervezőknek kedvezményes viteldíj alkalmazása mellett többféle lehetőséget kínál szolgáltatásaink feltételeinek rögzítésére és a fuvardíj kiegyenlítésére.

  • Bianko csekktömb segítségével, utólagos, átutalásos fizetés, előzetesen megállapodott fix tarifák alkalmazásával. Ezt a készpénzkímélő formát cégünk több éve sikerrel alkalmazza. (Pick Rt. Kenderfonó Rt. SZTE, Humán Szolgáltató, Hotel Royal, Fasor Vendéglő, Tisza Volán Rt.stb.)
  • Taxi csekk-tömb vásárlásával, mely segítségével előre tervezhető a taxiköltség, és elkerülhető az utazásonkénti időigényes készpénzfizetési számlakitöltés.1000- 2000 Ft-os tömbökben kerül kibocsátásra.(10 x 100,ill 10 x 200Ft-os cimletekben)
  • Fuvarozói szerződés megkötésével. Nagyobb forgalmat bonyolító cégeknek, további kedvezményt is nyújtunk, melyet egy személyes találkozó keretén belül alakítunk ki, a szerződő felek egyetértésével. Ezt a lehetőséget azon cégek, intézmények használják, amelyek készpénzfizetési taxiszámla lszámoltatásával fuvaroztatják dolgozóikat, de igényt tartanak az alacsonyabb tarifa által nyújtott kedvezményre.
  • Személyzeti fuvar lehetősége azon vendéglátóhelyek dolgozói részére, akik külön megállapodásban vállalják, hogy vendégeik részére a taxiszolgáltatásokat társaságunktól rendelik meg.
  • Alkalmi rendezvények. Cégünk vállal fuvarozói szerződéskötést alkalmi rendezvények esetére is, kedvezményes tarifa, és halasztott fizetés alkalmazásával( sportrendezvények, kiállítások,bemutatók, ifjúsági rendezvények, stb).Szerződő partnereink számára - igény esetén - a recepcióra URH készüléket helyezünk ki a rendelés egyszerűsítésére. A szerződést a rendezvény szervezőivel kötjük. közös megegyezés alapján.
Tisztelettel várjuk szállodák, panziók, lovas tanyák, cégek, vállalkozások, intézmények, Bt.-k, Kft.-k, utazásszervezők, jelentkezését.
Legyen Ön is Partnerünk!

Egyedi szerződéskötésről érdeklődni Bobkó Attilánál a 06/20/941-3089-es telefonszámon lehet.

Az utazással kapcsolatos észrevételeit telefonon a 488-670-es számon teheti meg. Cím: 6701 Szeged Pf.:185

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLÁMSZOLGÁLTATÁS

Elhelyezés

Felület

Ft/hó/gépkocsi

Hátsó szélvédő

10 x 70 cm

2.500

Hátsó szélvédő

10 x 20 cm

800

Műszerfal

10 x 10 cm

1.200

Hátsó ajtó (két oldal)

50 x 40 cm

6.500

Hátsó sárvédő

30 x 30 cm

3.000

Szélterelőn

2 x 9 x 50 cm

3.000

Gépkocsi "becsomagolás"

-

megállapodás szerint
Weboldali reklám
-
megállapodás szerint
       
A szolgáltatás részleteiről érdeklődjön Bobkó Attilánál a 06/20/941-3089-as telefonszámon.

Az árak az Áfá-t és a matricák elkészítésének költségeit nem tartalmazzák. Hosszabb távú lekötés e-setén kedvezményt biztosítunk.